Teambuilding genom sociala medier

Så fort du börjar en ny anställning på ett privat företag, eller en statlig myndighet dröjer det inte länge förrän du blir inbjuden till en facebook-grupp för de anställda. Det är praktiskt att alla får tillgång till varandras uppgifter automatiskt utan att behöva adda. På så vis skapas en vi-känsla.

Någon av de äldre cheferna är kanske inte intresserad av att vara med i gruppen. Den riktar sig främst till de unga som planerar fester ihop, eller går ut efter jobbet för en öl. Teamet ska arbeta på kontoret under stressiga förhållanden, det är inte nödvändigt att känna till din kollegas favoritmusik eller familjeförhållanden, anser en del. Det är faktiskt bättre att inte veta för mycket.

Snabba cash

Kassalikviditet är en förutsättning för att ett företag ska kunna expandera. Trotts att du har ett lönsamt företag med stor orderingång kan du ibland vilja få in pengar snabbt. Om du inte har lust att vänta kan du sälja fakturor till Capcito. Du får värdet på fakturan in på kontot direkt, minus en liten avgift. Smidigare än så kan det inte bli. Tid är pengar. Du kan också belåna dina fakturor eller söka ett företagslån på denna sajt.

Nöjda kunder

Alla verksamheter är inte beroende av marknadsföring på nätet eller websiter där företaget presenteras med WordPress. Den bästa reklamen för en restaurang är nöjda kunder. Snart sprider ryktet sig om den goda maten och borden blir förbeställda. Vad gör det om kökschefen har en närvaro på nätet eller inte, det viktigaste är att hans mat smakar bra? Konkurrensen är hög i denna bransch, om du inte serverar något som är till belåtenhet så går gästerna till någon av de andra restaurangerna i kvarteret nästa gång.

Leave a Reply

mts_best